IMG_5229.jpg

I våra företag arbetar människor med egen erfarenhet av att ha stått utanför arbetsmarknaden. Vi har kunskap och är goda förebilder för dig som vill och behöver träna och rehabilitera dig tillbaka till arbete.  

Hos oss har du alltid möjlighet till handledning och vi ser till att du utvecklas i den takt som du själv klarar av. Alla våra företag tillhandahåller platser för arbetsträning, praktik, språkpraktik och rehabilitering. Vi använder oss av KUB modellen för att validera, lyfta fram och synliggöra individens kunskap och kompetens i förhållande till de arbetsuppgifter som utförs på den aktuella arbetsplatsen. Hos oss tillåts du upptäcka din potential i din egen takt.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Klicka HÄR för att komma till företagen

Samverkan

IMG_4639.jpg

GFSAK har god samverkan med olika aktörer inom civilsamhällets organisationer. Tillsammans med andra vill vi motverka utanförskap och ojämlikhet. Vi har ett brett kontaktnät och medverkar i flera sammanhang för skapa förutsättningar för ett socialt hållbart samhälle. 

 

Vi är medlemmar i Skoopi, Skoopi Göteborgsregionen, CSR Västsverige, Social Trade, UUA (Universellt utformade arbetsplatser) och Coompanion Göteborg. Alla våra företag har avtal med arbetsförmedlingen kring arbetsträning och förstärkt arbetsträning.

 

Vi ser att entreprenörskapet kan vara en av lösningarna till de sociala utmaningar som finns idag. Vi vill verka för att fler regioner, kommuner, näringsliv och organisationer ser möjligheter i att skapa en inkluderande tillväxt med arbetsintegrerade sociala företag.