top of page
Multimedium
KONTAKT
logotyp.jpg
  • Facebook
  • Instagram - svarta cirkeln
multimedium.jpg
olga picasso.jpg

Multimedium är ett designföretag med socialt fokus. Vi grundades 2008 och drivs som ett socialt arbetskooperativ där alla medlemmar har lika stort inflytande över verksamheten - en medlem, en röst. Eftersom vi är ett socialt arbetskooperativ är medlemmarnas välmående och utveckling lika viktigt som att verksamheten går med vinst. Det innebär att våra kunder inte bara får en professionell och prisvärd produkt när de anlitar oss - de får dessutom ett mervärde i form av ett extra gott samvete och glädjen att hjälpa till att skapa ett socialt hållbart samhälle.

 

Vi hjälper privatpersoner, föreningar, organisationer, småföretag och kommuner med trycksaker som logotyper, visitkort, foldrar, broschyrer, menyer, bilder, illustrationer och grafiska profiler. Dessutom gör vi hemsidor och erbjuder olika paket beroende på vad kunderna behöver. Våra designers och programmerare kan ta fram allt från enkla hemsidor med en presentation och karta till avancerade hemsidor med inbäddade videoklipp, bildspel och möjlighet för kunden att uppdatera hemsidan själv. Vi hjälper också till med marknadsförings- och informationsmaterial inför kampanjer, mässor och event.

 

Vi på Multimedium är ett gäng som brinner för vad vi gör och som kompletterar varandra både när det gäller kompensen på våra olika områden och våra personligheter. Vi har olika diagnoser men är mycket bra på våra arbetsområden och kan hålla mycket humana priser samtidigt som kvaliteten är hög.

 

 Multimedium är ett personligt företag som tar oss tid med våra kunder och deras frågor för att resultatet skall bli det bästa möjliga. Vi gillar vårt jobb och att jobba så vi tar mycket gärna emot nya uppdrag och kunder.

Vi tar emot personer som är i behov av att arbetsträna och rehabilitera sig tillbaka till arbete. Prata med din kontaktperson på Arbetsförmedlingen och boka in ett studiebesök.

bottom of page