Café Luckan
KONTAKT
mail-fat.png
phone.png
  • Facebook
IMG_3872.JPG
IMG_0965.JPG

Gårdas Goda smörgåscafé startades 2006 i Gårda i Göteborg. Hösten 2009 fick föreningen överta Caféet på Psykiatriska kliniken på Östra sjukhuset och flyttade således dit sin verksamhet. Idag är caféet väl etablerat och mycket uppskattat hos patienter, personal, besökande och klinikledning.

 

Café Luckan är ett socialt företag i form av en ekonomisk förening, vars ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom arbete i produktion och försäljning av matprodukter. Utöver detta är syftet också att erbjuda arbetsträningsplatser, kompetensutveckla medlemmarna, främja den sociala gemenskapen och samverka med andra sociala företag.

 

Affärsverksamheten innebär egen tillverkning av smörgåsar, sallader och soppor. Försäljning av kaffe, drickor, godis, konditorivaror och lättare lunch.

 

Vi tar alltid emot personer som är i behov av att arbetsträna och rehabilitera sig tillbaka till arbete. Hos oss blir du en del i gemenskapen och får vara med vid tillverkning av smörgåsar, sallader, soppor och annat som vi producerar och säljer i vårt café.

 

Det är bra om du tycker det är roligt med service, har ett intresse av att baka och laga mat, men det viktigast av allt är att du är intresserad av att utvecklas och lära dig. Har du tidigare erfarenhet av kafé & kassahantering är det bra men inget måste. Vi tar det i din takt!

Lätt som en plätt