top of page
Ad Acta
KONTAKT
logo.png
kontorsmaterial
Man Hands On Keyboard

Ad acta är ett socialt arbetskooperativ. Vi startade vår verksamhet 2011 för att skapa möjlighet för våra medlemmar, att med sina kunskaper och kompetenser inom administration och ekonomi komma närmare arbetsmarknaden. I dagsläget är vi 3 medlemmar.

 

Vi utför administrativa tjänster, löpande bokföring, månadsbokslut och skattedeklarationer åt externa kunder men även åt några kooperativ inom vår organisation - GFSAK. Vi riktar oss främst mot små företag som vill ha de lilla extra personliga engagemanget - för det är vi duktiga på. Allt det ett litet eller medelstort företag behöver kan vi hjälpa till med. 

 

Vi har plats för dig som vill arbetsträna eller rehabilitera dig tillbaka till arbetslivet. Hos oss arbetar du i ditt tempo och utifrån din förmåga. Har du tidigare erfarenhet av arbete med redovisning eller en utbildning inom området, så är Ad Acta rätt plats för dig på väg mot arbete. Arbetsuppgifterna hos oss utgörs av löpande bokföring, löner, månadsbokslut, skattedeklarationer och övrig administration.

 

Tillsammans utformar vi en handlingsplan och ser till att du utvecklas i den takt du kan och vill. Kanske blir du en av oss eller så är vi bara en språngbräda för dig ut i arbetslivet.

 

Hör av dig till oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

bottom of page